New Holland dealer

Terug

Wij zijn zeer verheugd u te mogen mededelen dat wij per 27 maart 2020 aangesteld zijn als officieel New Holland dealer. Hierin verzorgen wij de verkoop, reparatie en onderhoud van alle New Holland machines.

Sinds 1895 verbindt New Holland zich ertoe oplossingen te voorzien die de landbouwefficiëntie en -productiviteit verbeteren met toegankelijke technologie. In 2006 werd de ‘Clean Energy Leader’-strategie gelanceerd voor de actieve promotie van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie. New Holland biedt producenten van marktgewassen, veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers de ruimste keuze aan gebruiksvriendelijke tractoren, oogstmachines en transportmiddelen: meer dan 80 productlijnen en 300 modellen.

New Holland is wereldleider in landbouwmachines en de onbetwiste nummer 1 in de Benelux wat betreft verkoop van tractoren en oogstmachines. Dit is geen toeval. Het productassortiment beantwoordt aan de behoeften van alle gebruikerscategorieën. De hoge graad van kwaliteit en betrouwbaarheid en de permanente zorg voor productvernieuwing verzekeren dat het materiaal steeds aan de behoeften is aangepast. Om de talrijke klanten in de Benelux zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikt New Holland Benelux over een uitstekend dealernetwerk.