Beerepoot kombischuif met kettingaandrijving

Terug
Afgelopen week hebben Bram en Tomás bij de fa. Boer in Vlist een kettingschuif installatie in de nieuwe stal gemonteerd. Een Beerepoot kombischuif met kettingaandrijving schoonmaakrubber en zijflappen, deze ligt op een W5.3 welzijnsvloer van HCI beton.
HCI Welzijnsvloer W5 hellende vloer met aparte urinegoot
De HCI Welzijnsvloeren W5 en W5.3 zijn dichte, hellende profielvloeren die zijn voorzien van gladde urinesleuven onder afschot. Door de urinegoot apart van de plaat te laten afstorten, worden de dikke en de dunne fractie op de plaat van elkaar gescheiden (primaire mestscheiding). Met als resultaat: een flinke reductie van de ammoniakemissie.
De goot is gecreëerd door inkassingen aan de zijkanten van de plaat. De mestscheiding is mogelijk door het afschot van de urinesleufjes in de plaat én door de vloer onder 1,5 of 3,5% afschot te leggen, richting de urinegoot midden in de loopgang. Hierdoor wordt de urine snel afgevoerd, waardoor aangekoekte resten nauwelijks voorkomen.
Geschikt voor vaste mestschuif
U behaalt het beste resultaat met een kunststof of rubber mestschuif. Deze vaste mestschuif moet met een afgestemde frequentie de vloeren schoonmaken. Gebruikt u een kabel of touw, dan moet er een voorziening aan de schuif bevestigd zijn die de giergoot leegtrekt. Bij het gebruik van een ketting is dit niet nodig.
Wij danken de fa. Boer voor de opdracht en het in ons gestelde vertrouwen!
Voor meer informatie neem contact met ons op via 0229-701146 of verkoop@renezonneveld.nl