Producten

Hieronder een overzicht van producten die wij in ons programma hebben.

Heeft u interesse of aanvragen voor andere producten of machines, neem gerust contact met ons op!

 

RZ Machines

Onder de naam RZ Machines maken wij onder andere balenklemmen en boxenstrooiers.

New Holland

New Holland is wereldleider in landbouwmachines en de onbetwiste nummer 1 in de Benelux wat betreft verkoop van tractoren en oogstmachines.

Strautmann

Efficiënt en betrouwbaarheid – daarvoor staat Strautmann al decennia lang. Met het omvangrijke productprogramma kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines is Strautmann ook voor uw bedrijf de juiste keuze!!

Sip

Wanneer u voor een SIP machine kiest, kiest u voor een robuust, eenvoudig te bedienen, beproefde oplossing die geschikt is voor vlak en bergachtig terrein. SIP werkt nauw samen met gebruikers die de machines onder de meest uiteenlopende omstandigheden gebruiken. Deze ervaringen neemt SIP mee in de ontwikkeling van machines. Het resultaat is een verscheidenheid aan machines die robuust en duurzaam zijn en voldoen aan de hoogste normen op elk gebied.

McHale

Mc Hale gebruikt geavanceerde technologieën in het ontwerpen en ontwikkelen van hun persen en wikkelaars, voor hogere kwaliteit, kostenbesparend persen en wikkelen, voor een professionele keuze

Eurotrac

Eurotrac professionele wielladers zijn door de compacte bouw zeer gebruiksvriendelijk en voor alle werk inzetbaar.

Gallagher

Schrikdraad kopen: ons assortiment
Bent u op zoek naar een nieuwe afrastering voor uw dieren of om uw land te beschermen tegen dieren? Bestel hier direct uw schrikdraadapparaat, geleiders, palen en isolatoren.

Beerepoot Agri

Beerepoot stalinrichting is van oorsprong een Nederlandse firma. Zij vervaardigen hun producten bij het Duitse Leer in hun eigen fabriek. Beerepoot staat bekend om de zware kwaliteit van de producten. Degelijkheid dus. Beerepoot produceert onder andere voerhekken, ligboxafscheidingen en koematrassen. Daarnaast speelt Beerepoot een rol in mestverwerking.

Castelgarden

Castelgarden is een Europees topmerk, gekend voor zijn tuintractoren en gemotoriseerde tuinmachines.

Nilfisk

Nilfisk is een leverancier van professionele reinigingsapparatuur in zowel industriële, commerciële als consumentenmarkten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Brøndby, Denemarken, met verkoopkantoren in 45 landen en dealers in meer dan 100 landen. Nilfisk heeft productiefaciliteiten in verschillende landen.

Bogballe

Bogballe is een toonaangevende wereldwijde producent van kunstmeststrooiers, zout- en zandstrooiers. 365 dagen per jaar houden zij zich bezig met het ontwerpen en de fabricage van hoogwaardige technologie voor de optimale toepassing van minerale meststoffen.

Kymco

Kymco ATV quads

Krone

Krone produceert in het Duitse Spelle moderne, hoog kwalitatieve, oogsttechniek. Het verbeteren van efficiëntie en slagkracht heeft altijd de hoogste prioriteit. Dankzij de juiste mix van de wil tot innoveren, know-how en klantcontact behoort Krone tot één van de leidende producenten wereldwijd.