Producten

Hieronder een overzicht van producten die wij in ons programma hebben.

Heeft u interesse of aanvragen voor andere producten of machines, neem gerust contact met ons op!

 

RZ Machines

Onder de naam RZ Machines maken wij onder andere balenklemmen en boxenstrooiers.

New Holland

New Holland is wereldleider in landbouwmachines en de onbetwiste nummer 1 in de Benelux wat betreft verkoop van tractoren en oogstmachines.

Strautmann

Efficiënt en betrouwbaarheid – daarvoor staat Strautmann al decennia lang. Met het omvangrijke productprogramma kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines is Strautmann ook voor uw bedrijf de juiste keuze!!

Sip

Wanneer u voor een SIP machine kiest, kiest u voor een robuust, eenvoudig te bedienen, beproefde oplossing die geschikt is voor vlak en bergachtig terrein. SIP werkt nauw samen met gebruikers die de machines onder de meest uiteenlopende omstandigheden gebruiken. Deze ervaringen neemt SIP mee in de ontwikkeling van machines. Het resultaat is een verscheidenheid aan machines die robuust en duurzaam zijn en voldoen aan de hoogste normen op elk gebied.

McHale

Mc Hale gebruikt geavanceerde technologieën in het ontwerpen en ontwikkelen van hun persen en wikkelaars, voor hogere kwaliteit, kostenbesparend persen en wikkelen, voor een professionele keuze

Bobcat

Bobcat bouwt al meer dan 50 jaar compacte apparatuur waarmee u efficiënter en effectiever kunt werken. U kunt op de prestaties, degelijkheid, comfort en veelzijdigheid van onze machines en aanbouwdelen bouwen. Uw standaards zijn voor ons een bron van innovatie. We zijn er trots op wereldleider te zijn en we doen er alles aan om uw werk te verbeteren.

Eurotrac

Eurotrac professionele wielladers zijn door de compacte bouw zeer gebruiksvriendelijk en voor alle werk inzetbaar.

Gallagher

Schrikdraad kopen: ons assortiment
Bent u op zoek naar een nieuwe afrastering voor uw dieren of om uw land te beschermen tegen dieren? Bestel hier direct uw schrikdraadapparaat, geleiders, palen en isolatoren.

Beerepoot Agri

Beerepoot stalinrichting is van oorsprong een Nederlandse firma. Zij vervaardigen hun producten bij het Duitse Leer in hun eigen fabriek. Beerepoot staat bekend om de zware kwaliteit van de producten. Degelijkheid dus. Beerepoot produceert onder andere voerhekken, ligboxafscheidingen en koematrassen. Daarnaast speelt Beerepoot een rol in mestverwerking.

Castelgarden

Castelgarden is een Europees topmerk, gekend voor zijn tuintractoren en gemotoriseerde tuinmachines.

Nilfisk

Nilfisk is een leverancier van professionele reinigingsapparatuur in zowel industriële, commerciële als consumentenmarkten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Brøndby, Denemarken, met verkoopkantoren in 45 landen en dealers in meer dan 100 landen. Nilfisk heeft productiefaciliteiten in verschillende landen.